Herlig promofilm fra Norrøna Fjørå

Det kommer ikke til å være ofte jeg omtaler reklamefilmer på denne bloggen, men jeg gjør et unntak for denne fantastiske promofilmen for Norrøna Fjørå. De fleste kjenner sikkert godt til merket Norrøna, men at de også leverer en fresh og fargerik kolleksjon til stisykling og freeride er det kanskje bare terreng-entusiastene som er klar over.
Interesserte kan lese mer om Norrønas fjøråkolleksjon her

Filmen viser Norrøna ambassadørene Alex Mattsson og Armin Beeli på eventyrlige fjellstier ovenfor sunnmørsbygda Fjørå. Gutta leker seg nedover luftig fjellandskap og endorfinstier gjennom skogsterreng.  Riktignok er dette på et mye høyere nivå en det jeg driver med, men leken, naturen og entusiasmen, er der for meg også. Jeg får veldig lyst til å dra til vestlandet i sommer for å si det sånn.
Mer info om sykling i Fjørå kan du lese her

Ikke akkurat birken
Mange forbinder terrengsykling med birken, men jeg håper denne filmen kan gi noen en aha-opplevelse på hvorfor folk driver med stisykling. På samme måte som folk koser seg på fjellturer til fots, i et alpinanlegg eller offpiste på ski, er det mange som har samme innfallsvinkling til terrengsykling. Stisykling og toppturer, er noe helt annet enn grusgamping. Nok av ord. Filmen taler for seg. Nyt!

NORRONA (V) MAGAZINE fjora replayed from Norrøna on Vimeo.

Obs! Om det skal være noe tvil.  Jeg har på ingen måte noen forbindelse med Norrøna, eller fått produkter fra dem. Jeg er bare fascinert av filmen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: