Hjemmelaget foxy sykkelskjerm

Hjemmelaget sykkelskjerm av nylonstømper

Når man har en gjennomdesignet sexy sykkel, som er tegnet av noen av de fremste som driver og tegner den slags, er det ikke fristende å sette på et par stygge plastikkskjermer til 149 kr. Forfengelige syklister foretrekker heller timevis med sølesprut rett inn i neseborene, sandpartikler i øynene og husdyr-etterlatenskaper i munnviken. Så lenge sykkelen ser tøff ut får det heller være at rytteren ser ut som en meitemark..

Gjør din Fox gaffel foxy
Løsningen kan være en hjemmelaget skjerm, laget av stoff, plastikk eller duk, og som i dette tilfellet, en foxy, sexy nylonstrømpe. Denne festes i øvre del av gaffelen får å hindre sprut, for spruten vi får i fleisen kommer selvsagt fra forhjulet. Vannet blir kastet fram og opp, slik at når vi beveger oss forover møter vi den konstante gjørmedusjen. Nylonstrømpa vil nå hindre vannets ferd, og dråpene vil knuses mot nylonets små masker.

Slik gjør du
I nattens mulm og mørke, sniker du deg inn i skapet til din bedre halvdel, og rapper noen nylonstrømper som ikke ser så veldig dyre ut. Er du kvinne er det bare å ta de siste du hadde på deg. De har sikkert raknet allikevel. Knyt strømpene rundt innerbeina på gaffelen, og dra åpningsdelen over hver av gaffeltoppene. Tåtuppen dras rundt støttebuen over hjulet, og festes til stømpestoffet over med en sikkerhetsnål. Eller,…helst en plastikkstrips hvis du har det, så unngår vi gnissemerker fra metallet.

Hjemmelaget sykkelskjerm av raknede nylonstømper

Sykkelen er full av grus og sand etter en regnværstur til Kikut. Ikke en dråpe traff eierens ansikt (bortsett fra de som falt ovenifra, da).

Dette funker som bare det. Det finnes skjermer du kan kjøpe som funker på denne måten, men om du nå står der uten, en regnfull sommerdag, gjør disse nytten. – De ser ikke særlig foxy ut, sier du? Det ligner litt på brukt bandasje på leprapasienter i middeladeren? Sykkelen ser brått ut som en overstadig beruset gledespike på et ikke så altfor dyrt establisement? Vel, .. uansett bedre enn ecolibakterier i nesa, sier nå jeg.

Når det gjeder bakspruten gjør jo denne selvsagt ingen nytte. At man også får en skunkstripe oppetter stumpen og ryggen av gjørme, søle og mudder, ser vi glatt gjennom fingrene med, så lenge vi slipper å sette på en stygg sykkelskjerm.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: